Elmanın Soğuk Oda Deposunda Muhafazası

Elmanın Soğuk Oda Deposunda Muhafazası

Haziran’dan Aralık sonuna kadar hasat edilebilmesine rağmen, hasat tarihi çeşide göre değişmektedir. Elmaların uzun süre düşük sıcaklıkta kalması için hasattan sonra hızlı bir şekilde soğutulması gerekir. Ancak ani sıcaklık değişimlerine duyarlı çeşitlerin hassasiyeti göz önüne alınarak yavaş yavaş depolama sıcaklığına getirilmelidir. Elmalar için optimum sıcaklık 2°C ile 4°C arasındadır. Uygun bağıl nem %85-90 arasında olmalıdır. Bu koşullar altında ortalama saklama süresi 3-6 aydır.

SCA Metal olarak hasadı gerçekleşen ürünlerinizin sizler için en uygun koşullar altında depolanması için Kilitli Soğuk Oda Panellerimizle yanınızda olmaya devam ediyoruz.



Proje ve ürün ihtiyaçlarınıza yönelik detaylı bilgi için profilimizdeki iletişim numarasından bize ulaşabilir, ürünlerimizi daha yakından görmek için fabrikamızı ziyaret edebilirsiniz.