Eriğin Soğuk Hava Deposunda Muhafazası

Eriğin Soğuk Hava Deposunda Muhafazası

Erikler hasattan birkaç saat sonra soğutmaya alınmalıdır. İçten bozulma hasattan sonra ilk soğutma uygulanana kadar geçen zamandaki gecikmelerle tetiklenir. Ertesi gün paketlemeye alınacak meyveler 5-10 °C’ye kadar soğutulmalıdır. Hasattaki olgunluğa bağlı olarak 1-3 haftadan uzun süre 2-9 °C’de depolanan eriklerde içten bozulma belirtileri meydana gelir. Taze erikler uzun süreli soğuk depolamaya uygun değildirler. Eriklerin %90-95 bağıl nemde 0 °C’de depolanması uygundur.

Ürünlerinizin bozulmadan en taze şekilde depolanması için Kilitli Soğuk Oda Panellerimizle yanınızda olmaya devam ediyoruz. Proje ve ürün ihtiyaçlarınıza yönelik detaylı bilgi için profilimizdeki iletişim numarasından bize ulaşabilir, ürünlerimizi daha yakından görmek için fabrikamızı ziyaret edebilirsiniz.